Produkter

Velkommen til Clemco Norge A.S

Clemco Norge AS er et selskap med lang og bred bransjeerfaring. Selskapet er en av Norges markedsledende leverandører innen overflatebehandlingsutstyr og personlig verneutstyr, og er en virksomhet i sterk vekst.

Produktene utvikles ut fra kundens behov og ønsker, og hentes fra ledende leverandører eller egen produksjon. Vi tilbyr fullgode og komplette løsninger tilpasset bransjer som oljeindustri, shipping og bygganlegg, samt generell verftsindustri og liknende. Clemco Norge AS er kjent for sin servicegrad og produktkunnskap, og vårt mål er alltid å levere produkter og tjenester av den aller høyeste kvalitet.

Det er med stolthet vi presenterer vårt komplette produktprogram for overflatebehandling og personlig vern. Vi håper du blir fornøyd med vår hjemmeside, og at den kan bli et verktøy i det daglige til oppslag, til bestilling av utstyr og tilbehør, og til informasjon. Siden starten i 1979 har Clemco Norge levert profesjonelt utstyr til industrien, shipping, offshore og overflatebransjen, og vi tilbyr kvalifisert informasjon og veiledning basert på lang og bred bransjeerfaring.

Vi vil takke våre kunder i en rekke bransjer for all positiv respons Clemco Norge har mottatt gjennom tidene.

Med vennlig hilsen
Kai Grønseth
Daglig leder

Historie

Visjon og forretningsidé